Måndag
_

 

stängt


Tisdag
_


brädspelskväll


onsdag
_


quizkväll

20:00


torsdag
_

 

open mic

från 20:00


fredag
_


livemusik 

från 21:00


lördag
_


karaoke

från 20:00


söndag
_


frukost hela dagen

brädspelskväll

Kom till skrymslet under trappan på tisdagar och spela brädspel. Spela med personer du känner eller spela med främlingar. Ta med dig eget spel eller låna något av oss. Drick, ät, spela, skratta och ha det kul!

Quizkväll

Kom till skrymslet under trappan på onsdagar klockan 20:00 och testa dina kunskaper i olika kategorier. Vinnaren/vinnarlaget bjuds på efterrätt. 

open mic

Kom till skrymslet under trappan på torsdagar och lyssna på musiker som vill visa vad de går för. Är du själv intresserad av att delta kan du maila oss på blabla@blabla.bla för mer information. 

Livemusik

Kom till skrymslet under trappan på fredagar och lyssna på livemusik från talangfulla musiker. Pågår mellan klockan 21:00-23:00.

Karaoke

Kom till skrymslet under trappan på lördagar och lyssna på modiga individer som vågar fatta mikrofonen och sjunga ut sin själ. Pågår från 20:00 fram till stängning.

frukost hela dagen

Kom till skrymslet under trappan på söndagar och testa på vår frukost som serveras hela dagen utöver den vanliga menyn. Amerikanska pannkakor, scones, bagels, gröt och färskpressad juice är några av de godsaker som det då bjuds på. 

livemusik 

21:00

livemusik 

21:00